THE BLOG

25
Jun

Celebrate. Period.

HelloFlo vond een gat in de markt. Namelijk het aanbieden van menstruatieproducten precies wanneer je het nodig hebt, door middel van een abonnementsservice. Ze richten zich op moeders van tienerdochters en op alle vrouwen die het vergeten van hun period zat zijn.

Wat wij geweldig vinden is dat ze met deze video deelbare content maken voor de doelgroep, that is de dochters én de mama’s. ‘First Moon Party’, want zo heet het filmpje over de eerste menstruatie ging viraal en is ondertussen al 20.196.106 keer bekeken.

Celebrate. Period.

25
Jun

10 keer 10

BestOfCover_DEF

De njam! “Best of” zomerspecial met 100 zomerse recepten is al toegekomen op onze redactie! Vanaf vrijdag te koop in de winkel! ‪#‎njam‬ ‪#‎bestof‬ ‪#‎zomerspecial‬ ‪#‎instanjam‬ ‪#‎njamtv‬

23
Jun

Maak van je zomer een extra lekkere zomer!

TRIGGER_JOHAN

Nog voor de zomervakantie écht begint, en wel nu vrijdag 27 juni, ligt de njam! zomerspecial in de winkel. Een niet te missen magazine om twee maanden lang culinaire inspiratie uit te halen. Naast de zomerinterviews en leuke adresjes getipt door onze chefs vind je er 100 toprecepten die van je zomer een extra lekkere zomer maken. Bovendien zijn er elke week prijzen te winnen via de njam facebookpagina.

Haal ‘m in huis!