fbpx

content marketing agency

BeContent is een full-service contentmarketing agency voor lifestyle merken. Onze content production agency staat voor straffe creatieve content die de relatie tussen merken en mensen versterkt. Als echte content marketeers gaan onze diensten van strategie tot creatie en contentproductie voor klanten in Antwerpen. Met onze contentproductie in regio Antwerpen willen wij raken, beroeren en activeren: van een volledig platform tot een blogpost. Want slimme content werkt! Lees snel verder en ontdek wat onze content production agency uit Antwerpen voor jou kan betekenen op het vlak van content creation.

Waarvoor mag je onze content agency bellen?

BeContent, met Mechelen als thuisbasis, is het content production agency in Antwerpen die je zoekt. Als content creation agency helpen we je graag verder met:

 

CONTENT & STRATEGIE

We denken met je mee over hoe je je doelgroep kan bereiken, onderzoeken wat ze van je willen weten en met welke content je het verschil kan maken. De juiste contentproductie, dat is slimme content voor je doelgroep in Antwerpen en ver daarbuiten. Het liefst zo persoonlijk mogelijk. Het is content die aansluit bij je merkstrategie. Wie ben je als merk en waarvoor sta je? Ons content creation agency helpt je bouwen aan een ijzersterk merkverhaal waarmee je het verschil maakt voor je doelgroep. Kortom, laat je content production maar aan onze agency over.

CONCEPT & CREATIE

Kenmerkend voor onze content creation agency in Antwerpen is onder andere onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk. Het geheime ingrediënt van onze content creation agency: passie. Want het creëren van kwalitatieve content kan alleen dankzij de passie van een gemotiveerd team met elk hun expertise. We onderscheiden ons van andere contentproductie professionals in Antwerpen. Ons content production agency uit Antwerpen maakt samen met jou de juiste (hero-hub-help) content voor elk kanaal.

CONCEPT & CREATIE

Kenmerkend voor BeContent is onder andere onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk.

Ons geheime ingrediënt: passie. Want het creëren van kwalitatieve content kan alleen dankzij de passie van een gemotiveerd team (met elk hun expertise: food, fashion, HI, beauty,…): strategen, conceptontwikkelaars, designers, vormgevers, conceptors, art directors, creative directors, journalisten, redacteurs, vertalers, fotografen, videografen, stylisten, visagisten, social media experts, digital marketeers en data-analisten.

Samen maken we de juiste (hero-hub-help) content voor elk kanaal: magazines, digitale magazines, nieuwsbrieven, blogs, social media posts, apps, sites, banners en videos.

FOTOGRAFIE & VIDEO

Een sterke contentproductie maken met woord, beeld en video voor elk kanaal: dat is de sterkte van onze content creation agency in Antwerpen. Voor elk mode-, food-en lifestylemerk werken we op maat met de juiste crew. Ook hebben we een in-house foto-, film- en inspiratiestudio: het BeContent BrandLab, waar we alles ter beschikking hebben voor contentproductie voor je bedrijf in regio Antwerpen: van het organiseren van je fotoshoots en video-opnames tot workshops, PR-events en meetings.

 

Laten we samen aan de slag gaan? Contacteer ons

Ben je benieuwd naar meer? Wil je meer weten over contentproductie voor jouw bedrijf in regio Antwerpen? De deuren van onze content production agency in Antwerpen staan voor je open! Stuur gerust een e-mail naar info@becontent.be, bel naar het nummer +32(0)477 47 16 46 of get in touch via ons handige contactformulier. De koffie staat alvast klaar in onze content production agency.

 

“Tell a relevant, targeted, transparant story, and the whole world will share it.”


content marketing agency

Content Marketing

Content Marketing

Brand Strategy & Communication

Brand Strategy & Communication

Art Direction & Brand Identity

Art Direction & Brand Identity

Graphic & Editorial Design

Graphic & Editorial Design

Film & Photography

Film & Photography

Copywriting & PR

Copywriting & PR

Concept & Recipe Development

Concept & Recipe Development

Styling & Production

Styling & Production