fbpx

content marketing agency

BeContent is een full-service content marketing agency voor lifestyle merken.

 BeContent staat voor straffe creatieve content die de relatie tussen merken en mensen versterkt. Als echte content marketeers gaan onze diensten van strategie tot creatie en contentproductie. Wij willen raken, beroeren en activeren. Van een volledig platform tot een blogpost. Want slimme content werkt.

 


Waarvoor mag je ons bellen?

 

CONTENT & STRATEGIE

We denken met je mee over hoe je je doelgroep kan bereiken, onderzoeken wat ze van je willen weten en met welke content je het verschil kan maken.

De juiste content, dat is slimme content. Het is content die een kruising is tussen wat waardevol is voor de consument en wat je als opdrachtgever wil vertellen. Het is relevante content die er is wanneer ze nodig is, op elk moment van de customer journey. Het liefst zo persoonlijk mogelijk.

Het is content die aansluit bij je merkstrategie. Wie ben je als merk en waarvoor sta je? We helpen je bouwen aan een ijzersterk merkverhaal waarmee je het verschil maakt voor je doelgroep.

CONCEPT & CREATIE

Kenmerkend voor BeContent is onder andere onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk.

Ons geheime ingrediënt: passie. Want het creëren van kwalitatieve content kan alleen dankzij de passie van een gemotiveerd team (met elk hun expertise: food, fashion, HI, beauty,…): strategen, conceptontwikkelaars, designers, vormgevers, conceptors, art directors, creative directors, journalisten, redacteurs, vertalers, fotografen, videografen, stylisten, visagisten, social media experts, digital marketeers en data-analisten.

Samen maken we de juiste (hero-hub-help) content voor elk kanaal: magazines, digitale magazines, nieuwsbrieven, blogs, social media posts, apps, sites, banners en videos.

FOTOGRAFIE & VIDEO

Een sterke contentmix maken in woord, beeld en video voor elk kanaal: dat kunnen we. Maar daarnaast er ook voor zorgen dat deze content een typische herkenbare stijl heeft, dat vraagt om expertise. En laat dit nu onze dada zijn. Van brand design tot art direction, met de juiste creatieve concepten brengen we je merk tot leven bij je doelgroep. Met de juiste beeldtaal geven we je merk een eigen gezicht en een eigen stijl in beeld en video.

BeContent is naast een content marketing agency ook een productie agency. We creëren visuele content voor mode-, food-, en lifestylemerken. Voor elk merk en elke productie werken we op maat en met de juiste crew. Van concept over uitvoering tot afwerking. We regelen de modellen, de vergunningen, de juiste locatie en het set design.

Ook hebben we een in-house foto, film- en inspiratie studio: het BeContent BrandLab. Dit is een studio met loft vibes in het centrum van Mechelen. In deze flexibele ruimte van 300 m2 hebben we alles ter beschikking voor het organiseren van je fotoshoots en video-opnames, workshops, PR-events en meetings. Ons productieteam staat voor je klaar!

Benieuwd naar meer?
Neem dan zeker een kijkje op onze studio website

 

“Tell a relevant, targeted, transparant story, and the whole world will share it.”


content marketing agency

Content Marketing

Content Marketing

Brand Strategy & Communication

Brand Strategy & Communication

Art Direction & Brand Identity

Art Direction & Brand Identity

Graphic & Editorial Design

Graphic & Editorial Design

Film & Photography

Film & Photography

Copywriting & PR

Copywriting & PR

Concept & Recipe Development

Concept & Recipe Development

Styling & Production

Styling & Production