Lifestyle-expert

Copy en beeldmateriaal

Eigen fotostudio

Content videomarketing

Content videomarketing is dé ultieme manier om het imago van je lifestylemerk in Antwerpen te verduidelijken en interesse op te wekken. Het is wetenschappelijk bewezen dat videomarketing in Antwerpen tot maar liefst tien keer langer blijft hangen dan pure copy. Daar weten de medewerkers van BeContent in Mechelen wel raad mee. Of je nu kiest voor informatieve video contentmarketing of eerder wil inspelen op storytelling, je gewenste doelgroep bereiken wordt kinderspel. Ben je nog niet helemaal overtuigd om content videomarketing te gebruiken voor je bedrijf in Antwerpen? Lees dan snel verder!

Wil jij een perfecte video voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op.

De voordelen van content videomarketing

We hebben al eerder benoemd dat contentmarketing via video altijd de moeite waard is voor de conversie van jouw bedrijf in Antwerpen. Toch zijn er nog enkele voordelen verbonden aan content videomarketing die we niet over het hoofd mogen zien:

  • – Een sterke video geeft je bedrijf een professionele uitstraling
  • – Je digitale content is gemakkelijk te verspreiden op verschillende platformen (denk maar aan Youtube, Facebook, blogs en Instagram)
  • – Video contentmarketing vergroot de advertentiemogelijkheden van je onderneming in Antwerpen
  • – De boodschap komt emotioneler en persoonlijker over via beeld en geluid
  • – Je bereikt op een relatief simpele manier een breed publiek

 

Kan je wel wat hulp gebruiken met een contentmarketingstrategie via video uitwerken voor je bedrijf in Antwerpen? De enthousiastelingen en pro’s in het vak van BeContent helpen je graag verder.

Laat je video’s maar aan ons over

Wat je wensen qua videomarketing in Antwerpen ook zijn, op ons kan je rekenen. Samen vinden we een aanpak op maat om van content videomarketing een blijvertje te maken. Zullen we samen de opties even overlopen om jouw content videomarketing onder handen te nemen in Antwerpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ons eenvoudig bereiken via het online invulformulier, via het nummer +32(0)477 47 16 46 of door een e-mail te sturen naar info@becontent.be.