Veel inspiratie voor
jouw kerstdiner

Van een uitgebreid aperitief met feestelijke hapjes, stressvrije gourmet of een traditioneel kerstdiner: in Simply You magazine vind je meer dan 100 ideeën voor een gezellige avond met vrienden en familie. Iedereen feest en geniet mee, of je nu kiest voor een vegetarisch menu, eten op kindermaat voorziet of wilt variëren met vis. De eindejaarsfeesten zijn die kostbare gelegenheid om de hele familie te herenigen rond een tafel vol heerlijke gerechten in een gezellige sfeer.


 

Samen aan tafel

Van gemakkelijke gerechten die in de oven staan terwijl je geniet van het aperitief tot een imposante gevulde kapoen of een waterzooi de luxe, we verzamelden in Simply You magazine onze favoriete feestrecepten van de afgelopen jaren. Uiteraard ook een schitterende feesttaart die alle fijnproevers verwent na dat heerlijke kerstdiner. We wensen jullie magische feesten toe!

BeContent organiseerde voor Carrefour een feestmaal in avant-première met Kay, Broos, Nora, Grégory, Hanna, Heike, Vanessa, Elisa, Manon, Nora en Lilia. Neem je mee een kijkje achter de schermen?