fbpx

Lifestyle-expert

Copy en beeldmateriaal

Eigen fotostudio

Foodstudio Mechelen

Onze foodstudio in Mechelen is ideaal voor professionele fotografie en videografie van je voedingsproducten. BeContent is hét contentmarketingbureau voor lifestylemerken. Je kan een beroep doen op onze creatievelingen als je de band tussen je merk en je klanten wil versterken. Wij staan bovendien aan je zijde van A tot Z; van strategie tot creatieve uitwerking.

Digitale content laten maken?

Neem dan contact op.

Laat je creativiteit de vrije loop in onze foodstudio in Mechelen

Wij beschikken over een flexibele ruimte voor visuele producties, workshops en events: het BeContent Brandlab. Het is een combinatie van een in-house foto-, film- en inspiratiestudio. Wil je voedingsproducten op een professionele manier in beeld brengen? Dan toveren we ons Brandlab in Mechelen om tot de ideale foodstudio voor je producten. Indien gewenst, werkt ons team een contentmarketingstrategie uit, zodat je op de juiste manier en met de juiste content de juiste doelgroep kan bereiken.

Wil je samenwerken? Neem contact op met ons

Wil je samenwerken met ons communicatiebureau uit Antwerpen? Heb je vragen over onze foodstudio in Mechelen of over onze diensten in het algemeen? Neem dan contact op met ons team van creatievelingen. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@becontent.be of bel naar +32 (0) 477 47 16 46. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze foodstudio in Mechelen.