Sterk in je schoenen: Sarah Dimani

Bij Torfs inspireren ze mensen om sterk in hun schoenen te staan. Ontdek in het magazine hoe twee bijzondere twintigers inspiratie en energie vinden in een hectisch leven en waar ze de kracht vandaan halen als het tegenzit. Maak kennis met Sarah!

Sarah

Ik wil niet in een hokje worden gestopt, ik wil vrij zijn in mijn denken en doen.

Sarah (25)


Fashion influencer

Met haar kleurrijke, modest outfits toont Sarah Dimani als fashion
influencer aan jonge meisjes dat mode een vorm van zelfexpressie kan zijn.

“Ik heb lange tijd op een uniformschool gezeten, en na mijn afstuderen ben ik beginnen experimenteren met mode. Voor mij is kleding een manier om nieuwe dingen uit te proberen, en uit mijn comfort zone te stappen. Mode kan soms oppervlakkig zijn , en ik zoek diepgang in mijn fashion talks door topics als duurzaamheid en culturele modetrends te bespreken. Authenticiteit is voor mij erg belangrijk, ik wil dicht bij mezelf blijven. Als het even tegenzit praat ik met mijn zussen en vriendinnen over mijn toekomstplannen. Dat geeft me energie om er weer tegenaan te gaan. Om de drie maanden neem ik een bewuste break van mijn leven in België, en ga ik op reis. Even stilstaan, genieten van de rust en me afvragen of ik goed bezig ben. Mezelf in vraag stellen is superbelangrijk voor mijn mental health.”