Sterk in je schoenen: Lisa

Bij Torfs inspireren ze mensen om sterk in hun schoenen te staan. Ontdek in het magazine hoe twee bijzondere twintigers inspiratie en energie vinden in een hectisch leven en waar ze de kracht vandaan halen als het tegenzit. Maak kennis met Lisa!

Lisa

Ik wil een verschil maken
in de samenleving

Lisa (24)


Politie – Inspecteur

Na een moeilijke relatie koos Lisa voor zichzelf: ze woont alleen, sport veel, deed vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika en staat haar mannetje bij de Oostendse politie. En daar is ze trots op.

“Voor een jonge vrouw is een job bij de politie niet altijd gemakkelijk. Soms moet ik tussenkomen in een vechtpartij, dan moet je gezag kunnen afdwingen. Ik ben bij de politie uit rechtvaardigheidsgevoel, om een verschil te maken in de samenleving. Vanuit diezelfde motivatie ben ik naar Afrika gereisd. Tijdens die maand ben ik mezelf vaak tegengekomen. Je moet je aanpassen aan een andere cultuur en de vrijwilligersploeg veranderde voortdurend. De reis heeft me nog sterker gemaakt. Als het me toch te veel wordt, denk ik eens diep na, stort ik mijn hart uit bij vrienden of ga ik dansen. En ik trek mooie en comfy schoenen aan die me zelfvertrouwen geven.”