fbpx

 

Lizzie

Managing Partner & Creative Director

Lizzie

Managing Partner & Creative Director

Lizzie is visual storyteller pur sang. Ze is waarschijnlijk de meest getalenteerde bladenverslinder die je kan vinden. Ze omschrijft zichzelf als typografie- en coverjunkie en is een echte beeldendenker. Ze haat de afkorting ‘mayo’ en krijgt de kriebels van het woord ‘kids’ – al heeft ze er zelf 2. Deze happy soul wou soms dat er 32 uren in een dag zijn. Meer tijd to get creative!

Heike

Grafisch Vormgever

Heike

Grafisch Vormgever

Heike is een echt Duracell konijn, ze stuitert vol energie door het BeContent kantoor. Ook in haar vrije tijd zit ze niet graag stil, ze wordt blij van lange wandelingen met hond Ziva, high intensity trainingen en tripjes met haar oldtimer. Waar haalt ze al die energie zeg je? Gezond koken, lekkers bakken maar vooral alles met veel plezier opeten!

Karen

Managing Partner & Strategic Director

Karen

Managing Partner & Strategic Director

Karen krijgt een kick van nieuwe ideeën of nieuwe projecten. Haar hersenen staan nooit stil en ze heeft elke dag uren te kort om te doen wat ze graag doet. Een goed evenwicht vinden tussen job en gezin is topprioriteit voor haar als moeder van 3. In haar vrije tijd maakt ze graag een tocht met haar motor, geniet ze van lekker koken, uit eten gaan en reizen.

Florence

Art Director

Florence

Art Director

Florence is een artieste: in haar atelier, op de koersfiets en in InDesign. Zij heeft stijl en dat zie je in alles wat ze doet. Haar Franse tongval zorgt voor een zuiderse noot ten huize BeContent.

Merel

Art Director

Merel

Art Director

Merel is al 5 jaar aan het bouwen aan haar Gentse nest en vindt dat nog altijd vree wijs. Ze heeft een groot hart voor lifestyle- en interieurmagazines en dat komt hiervoor goed van pas. Als cofounder van Margriet Feesten duikt ze graag in de wondere wereld van decors en party’s op maat. Als scuba-diver duikt ze ook graag in tropische oorden. De ultieme ontspanning voor deze bezige bij: lange wandelingen met haar twee honden, een sessie bodycombat of een spontaan dansje in de nieuwe woonkamer met haar lief – de enige ruimte in huis die klaar is en waar er kan gedanst worden.

Charlotte

Producer

Charlotte

Producer

Charlotte loves it when a plan comes together en dat is in haar job als producer niet onbelangrijk. Ze reist veel en spot dan graag opkomend talent, leuke locaties en inspirerende brands. Ze is in haar element in de buitenlucht, of dat nu op de weidse vlakten in haar geliefde Zuid-Afrika is of tijdens de rondjes die ze in thuisstad Gent loopt.