Zo mini magazine - JBC

Na maanden aftellen kan je eindelijk je baby in de armen houden. 

Met de eerste kledingsetjes van JBC voor in het ziekenhuis heb je alles bij de hand voor die eerste momenten samen: een schattig mutsje, een rompertje en een broekje met voetjes. Alles lekker zacht voor de tere babyhuid!

 

Lisa &
Georges

Est. 24.04.2019

“Ik lag op voorhand niet wakker van
de bevalling.
Als iedereen het kan, kan ik dat ook.”

“Georges is ons derde kindje. Over de bevalling was ik minder onzeker. Normaal staat mijn koffer klaar op 37 weken, maar Georges besliste om vroeger te komen.
Drie weken voor de uitgerekende datum was hij daar en moesten we nog snel wat spullen bij elkaar zoe-ken.
Ik nam vooral voldoende babykleertjes mee, in verschillende maatjes. Je weet namelijk niet op voorhand wat past. Ik wilde dat Georges er op zijn schattigst uitzag wanneer we hem aan iedereen voorstelden. Ik had dus veel kleertjes mee (lacht).”


 

Checklist

Wat neem je mee naar het ziekenhuis voor je baby?

Katoenen mustje
6-8 Rompertjes

3 Setjes kleding
3 Paar sokjes

Jasje
Slaapzak
Dekentje
2 Slabbetjes
2 Tetradoeken
Luiers


 

Celine
& Lucile

Est. 25.05.2019

“Mijn oudste dochter kwam onze slaapkamer binnen en zei “Mama is dat onze baby?”

“Ik ben van mijn drie kinderen thuis bevallen. Ik had het niet anders gewild. Het is zo’n intiem moment. In België zijn er enkele voorwaarden voor een thuisbevalling. Zo moet je een normale zwangerschap gehad hebben. En je moet je er zelf veilig en goed bij voelen. Zorg dat je je omringt met mensen die naar je luisteren. Kom op voor jezelf.”