BeContent BeContent
  • Divisions
    • Content Marketing
    • Creative production agency
    • Studio Creative Lab
    • PR Agency
  • ABOUT
  • Contact
  • Join us
Close
Search
  • blog
  • video
  • work
work

Eau La La

Mayerline brengt 3 bloemenparfums uit: Rose May, Lily Glow en Jasmine Hush. Parfums voor elke vrouw, elke mood en elk moment.

#artdirection #beauty #contentmarketing #mayerline #studio
10.04.2019 • by karel

Rose May

De roos is het symbool van liefde, maar ook van schoonheid. Met haar subtiele, lieflijke geur is ze de perfecte mix van elegantie en vrouwelijkheid. Rose May toont de veelzijdigheid van de koningin der bloemen. Citrusnoten en meiklokjes benadrukken het frisse karakter van de roos in de eerste indruk. Daarna versterkt een heldere jasmijn de bloemige persoonlijkheid, terwijl zachte poedernoten de zachtheid van de bloemblaadjes oproepen. Rose May is de perfecte bondgenoot van de elegante vrouw die haar vrouwelijkheid op een subtiele manier wil uitspelen.

Lily Glow

Jasmijn en anjer bundelen hun charmes om te verleiden met een ultravrouwelijke geur. Lily Glow is een stralend parfum van crèmige witte bloemen dat de zachtheid én de kracht van een vrouw illustreert.

Parfum by Mayerline

Jasmine Hush

Haar rijke aroma’s maken jasmijn tot de lievelingsbloem van vele parfumeurs. Dit kleine witte bloemetje mag dan wel erg frêle ogen, maar kan bijzonder bedwelmend zijn. Jasmine Hush is de geur van lange zomernachten, fris en sensueel tegelijkertijd.

 

De 3 geuren zijn te koop in eau de parfum 50 ml en als lichaamscrème. Combineer beiden voor een intensere geurervaring die langer aanhoudt. Of gebruik enkel de lichaamscrème voor een subtiele parfumage.

 

  1. Wanneer kies je best parfum?

    Je neus raakt snel vermoeid. ’s Morgens is hij op zijn best en ruik je het scherpst.

  2. Hoe moet je een parfum ruiken?

    Ruik niet onmiddellijk aan je huid of aan de blotter. Laat de alcohol eerst verdampen, zodat je neus niet verdoofd raakt. Door diep te snuiven zal je niet beter of meer ruiken. Beweeg de blotter een paar keer langs je neus zonder hem te raken.

  3. Wat kan je doen als je niets meer ruikt?

    Teveel parfums geroken? Ga dan even naar buiten en snuif wat frisse lucht op om je neus vrij te maken. Als dat niet kan, ruik dan aan je (ongeparfumeerde) huid. Dat is de beste manier om je neus te neutraliseren. Koffiebonen zijn geen goed idee. Die geven een sterk aroma, waarna je neus moeite heeft om subtiele nuances te kunnen waarnemen.

  4. Waar parfumeer je je best?

    Op de pulse points, de plekken waar je huid het dunst en het warmst is. Dat zijn je polsen, achter de oren, de knieholtes en je decolleté.

  5. Hoe kan je langer genieten van je parfum?

    Textiel houdt geur langer vast dan je huid. Parfumeer je sjaal of de binnenkant van je jas. Ook je haar houdt geur goed vast en geeft een subtiel vleugje parfum vrij telkens wanneer je je hoofd beweegt. Wel met mate, want parfum bevat alcohol, wat je haar uitdroogt.

  6. Waarom moet je je tijd nemen om parfum te kiezen?

    Een parfum bestaat uit verschillende ingrediënten, die allemaal op een ander tempo verdampen. Lichtere materialen zoals citrusnoten ruik je onmiddellijk, maar houden niet lang. Hartnoten zoals bloemen, fruit of verse kruiden hebben wat meer tijd nodig om te ontwikkelen en zullen na een kwartier tot een half uur het parfum domineren. Ze houden 1 à 2 uur. Daarna komen de basisnoten door, zwaardere ingrediënten zoals hout, vanille en balsems. Deze houden het langst. Wacht dus zeker een paar uur en ruik regelmatig om te kijken of de evolutie van het parfum je bevalt, voor je beslist om het parfum te kopen.

  7. Hoe bewaar je parfum?

    Licht en warmte zijn de grote vijanden van parfum. Bewaar je flesjes dus in de verpakking op een donkere, koele plek.

  8. Waarom houdt mijn parfum niet lang?

    Een vette huid houdt parfum veel beter vast dan een droge. De natuurlijke talglaag op de huid werkt als een primer waarop de geurmoleculen zich vasthechten. Geniet langer van je parfum door je eerst goed in te smeren met de lichaamscrème uit de parfumlijn. Door laagjes te leggen krijg je een intenser, langdurig geureffect.

  9. Hoe moet je parfum testen?

    Parfums ruik je in eerste instantie best op een papieren strookje of blotter. Vind je een parfum lekker op papier, probeer hem dan altijd uit op de huid. Er zijn namelijk veel factoren die een geur kunnen beïnvloeden: de zuurtegraad van je huid, wat je eet, medicijnen die je slikt, zelfs je leeftijd en geslacht.

  10. Waarom ruik ik mijn favoriet parfum niet meer?

    Heb je een lievelingsparfum dat je altijd draagt? Wissel het dan regelmatig af met andere parfums om je neus wakker te houden. Die raakt immers verzadigd wanneer hij altijd dezelfde geurprikkels krijgt.

#artdirection #beauty #contentmarketing #mayerline #studio
  • Home
  • ABOUT
  • Services
  • Contact
  • Join us
  • Content Marketing
  • Creative production agency
  • Studio Creative Lab
  • PR Agency
  • Thanks for your newsletter subscription

blijf maar eens goed PLAKKEN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze website verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}