Lifestyle-expert

Copy en beeldmateriaal

Eigen fotostudio

Brand design in Antwerpen

Bij ons gaat brand design veel verder dan het ontwerp van een logo, website of huisstijl voor jouw bedrijf in Antwerpen. BeContent, ons marketingbureau in Mechelen, wil maar al te graag jouw verhaal vertellen. Via brand design kunnen we je merk onderscheiden van de concurrentie. Hoe we dit precies doen? De waarden van je merk worden vertaald in sterkte content en beeldtaal. Kortom, het brand design van je bedrijf in Antwerpen moet door en door kloppen.

Wil jij een perfecte huisstijl voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op.

Onze mogelijkheden in brand design voor bedrijven in Antwerpen

De creative directors van BeContent vertellen je verhaal op duizend-en-één manieren. Wij leggen de ziel van je bedrijf bloot om de marketing en communicatie naar een volgend niveau te tillen. Voor creatief brand design, beschikbaar in Antwerpen, kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • – Een slimme contenstrategie opstellen
  • – Copywriting en PR
  • – Content voor elk kanaal, van magazines tot banners en video’s
  • Kwalitatief fotomateriaal dat blijft hangen
  • – Styling en productie

Zin om samen te werken? Contacteer ons!

Ons ambitieuze team staat alvast te trappelen om samen aan de slag te gaan. Ben je op zoek naar een one of a kind brand design voor je bedrijf in Antwerpen? Laat dat maar aan ons over. Laat meteen je gegevens achter via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@becontent.be of bel ons even op via +32(0)477 47 16 46.